AJAX Button, draadloze alarmknop voor het AJAX alarmsysteem.

Wissel eenvoudig van pagina

Streetsiren <<  >> KeyPad

Wissel eenvoudig van pagina

Streetsiren << Button >> KeyPad

Deze pagina is verouderd. Kijk voor de nieuwste informatie op een van onderstaande websites.

Shop online / Laten installeren

Hikvision AX PRO
Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje
Het systeem door ons laten installeren in Spanje

AJAX Button

AJAX Button is sinds oktober 2019 in het assortiment. De button kun je voor vele toepassingen gebruiken. De meest denkbare toepassing zal zijn om hem als paniek knop te gebruiken. Alle aangesloten gebruikers ontvangen dan een melding op hun smartphone dat je de button hebt ingedrukt. Je kunt er daarnaast voor zorgen dat de aangesloten sirenes een luid signaal laten horen als afschrikkend effect.


De button kun je bijvoorbeeld aan je kinderen geven als ze alleen thuis zijn, of aan oma of opa zodat ze heel eenvoudig kunnen laten weten als er iets aan de hand is. Maar de button is ook heel goed bruikbaar voor winkeliers. Medewerkers kunnen dan in het gehele gebouw vliegensvlug laten weten als er iets aan de hand is.


Er zijn ook andere toepassingen mogelijk met de button. In de App kun je aangeven waar je de button voor wilt gebruiken. Op onderstaande foto is deze ingesteld als panic button.


In de AJAX App op de smartphone is rechtsonder de remote knop vindbaar waarmee je het alarm kunt in en uitschakelen.

Op deze pagina vind je een rode knop genaamd alarm. Als je deze indrukt zal dit hetzelfde effect geven als de button indrukken, met als extra dat ook nog eens de exacte locatie van je smartphone wordt doorgegeven aan aangemelde gebruikers van de Hub.


In de niet groepsmodes vind je op deze pagina een virtuele afstandsbediening (SpaceControl) waarbij je ook op de virtuele alarmknop kunt drukken met hetzelfde resultaat. (knopje rechtsonder met het uitroepteken als symbool.) Het maakt dus niet uit waar ter wereld je bent, want als je op de alarmknop in de AJAX app drukt, worden alle gebruikers hiervan op de hoogte gesteld, met je exacte locatie. Dat is handig om snel hulp te verkrijgen in geval van echte nood.