AJAX camera's | Alle beschikbare camera's voor het AJAX alarmsysteem
arrow_drop_up arrow_drop_down
Ezviz cameras | Best Alarm System

AJAX camera integratie

Honderden verschillende camera systemen, maar welke kies je?

De camera merken welke je tussen de apparatenlijst in de AJAX App kunt plaatsen zijn: Ezviz by Hikvision, Hikvision, Safire, Dahua en Uniview. Koop je dus een van de populaire Ezviz camera's uit onze webshop, dan zijn deze geschikt om te integreren in de AJAX App.


Maar dit wil zeker niet zeggen dat je gebonden bent aan deze 4 merken. Het enige voordeel dat deze merken bieden is dat de camera beelden ook zichtbaar zijn in de AJAX Applicatie.


Elk beveiligingscamera merk heeft ook een eigen applicatie welke je altijd gratis kunt installeren op je smartphone. Het maakt dus in principe niets uit met welke applicatie je de camera beelden live bekijkt. Of je dit nu doet in de App van AJAX, of van de camera fabrikant, is om het even.

Je dient altijd eerst een account aan te maken in de App van de camera fabrikant, en pas daarna kun je met deze gegevens betreffende camera toevoegen in de AJAX App door in te loggen op dat aangemaakte account.

Het opvragen van live beelden is bij alle applicaties van de verschillende fabrikanten vrijwel hetzelfde.

Er is dus geen tijdwinst te behalen door te kiezen voor een speciale integratie in de AJAX App.


Bekijk de meest geschikte en actuele camera modellen in de webshop, of lees de volgende pagina over de smartphone Applicatie.

Camera kopen

Alle geschikte camera's bekijken met de mogelijkheid om direct te kopen kan in de webshop.

Volgende pagina

Je kunt elk moment naar de volgende pagina gaan waarin we uitleg geven over de smartphone applicatie van AJAX.

Deze pagina dient verder slechts als voorbeeld om een aantal verschillende modellen te laten zien. Prijzen bekijken en bestellingen plaatsen kan in onze webshop. In de webshop vind je ook de meest actuele modellen en voorraad vermeld staan.

Wifi buiten camera 3 Megapixel met infrarood nachtzicht

Wifi buitencamera 3 Megapixel met infrarood nachtzicht

Relatief simpele buitencamera met nachtzicht, zodat je ook als het helemaal donker is nog een redelijk beeld hebt van de omgeving. Kan draadloos verbonden worden via Wi-Fi.

Safire Buiten camera 2 Megapixel

Safire buitencamera 2 Megapixel

Binnen-/en buiten camera zonder infrarood nachtzicht. Prima camera voor een lage prijs. Wel zelf zorgen voor extra lichtpunten in het donker voor een betere beeldkwaliteit indien u deze camera buiten monteert. Wordt aangesloten op meegeleverde voeding, en ethernet kabel (internet kabel)

Safire Buiten camera 3 Megapixel

Safire buitencamera 3 Megapixel

Binnen-/en buitencamera met infrarood nachtzicht. Prima camera voor een lage prijs. Met variabele zoom en nachtzicht zodat u ook als het helemaal donker is een bruikbaar beeld verkrijgt. Wordt aangesloten op meegeleverde voeding, en ethernet kabel (internet kabel)

Safire Binnen en buiten camera 2 Megapixel

Safire binnen-/en buitencamera 2 Megapixel

Binnen-/en buitencamera met Wifi aansluitmogelijkheid en Power Over Ethernet (P.O.E.) aansluiting. Hiermee wordt de camera van stroom voorzien via de aangesloten internetkabel. Uiteraard heb je hiervoor wel een P.O.E. switch nodig.

Safire binnencamera 4 megapixel met wifi en microfoon

Safire binnencamera 4 megapixel met wifi en microfoon

Infrarood nachtzicht, Wifi, 4 megapixel, opslag op SD kaart mogelijkheid, werkt op meegeleverde voedingsadapter. Deze camera heeft het allemaal voor een interessante prijs. Let wel op, alleen voor gebruik binnenshuis.

Safire compacte binnencamera met infrarood

Safire compacte binnencamera met infrarood

Infrarood nachtzicht tot 10 meter. Werkt op meegeleverde voedingsadapter. Deze camera is gemakkelijk overal te installeren dankzij zijn compacte formaat. Let wel op, alleen voor gebruik binnenshuis. 

4 Megapixel Wifi binnencamera

4 Megapixel Wifi binnencamera

Met zijn 4 megapixel beeld en infrarood nachtzicht een haarscherpe weergave tot wel 30 meter ver. Werkzaam op Wifi, dus alleen een voedingskabel (adapter) nodig en meegeleverd.

Compacte wifi camera

Compacte wifi camera

Werkt op meegeleverde voedingsadapter. Deze camera is gemakkelijk overal te installeren dankzij zijn compacte formaat en wifi draadloze verbinding. Let wel op, alleen voor gebruik binnenshuis. 

EZVIZ compacte draadloze infrarood camera op batterij

EZVIZ compacte draadloze infrarood camera op batterij

Montagegemak ten top met deze volledig draadloze camera werkzaam op een meegeleverde oplaadbare batterij met een capaciteit van maarliefst 5500mAh. Kan op elke willekeurige positie gemonteerd worden dankzij de wifi connectie. Heeft ook infrarood nachtzicht voor bruikbare beelden in de nacht. Makkelijk plug en play te installeren dankzij een QR code. Batterij dient éénmaal per 3 maanden te worden opgeladen. Het grote voordeel van deze camera is dat deze eenvoudig overal is weg te werken, zodat zijn aanwezigheid niet opvalt.

Safire 8 megapixel camera

Safire 8 megapixel camera

Variabele zoom mogelijkheid, en een 8 megapixel beeld voor perfect bewakingsbeeld materiaal. Wordt gevoed via Power Over Ethernet, dus slechts één kabel nodig. Wordt geleverd inclusief muurbeugel voor perfecte montage. Dit is de beste camera momenteel in ons assortiment. Voor de voeding van deze camera heeft u nog wel een P.O.E. switch nodig

Enkele voorbeeld camera systemen welke niet specifiek in de AJAX App werken, maar met hun eigen smartphone App vindt je hieronder. Ze blinken onder andere uit in hun prijs / kwaliteit verhouding, maar met name in hun installatiegemak doordat de camera's volledig draadloos overal binnen en buitenshuis monteerbaar zijn. Dankzij de ingebouwde batterij kunnen deze camera's op elke positie beelden opnemen en deze draadloos naar het opname medium (harddisk) verzenden.

Nivian draadloze camera op batterij

Nivian draadloze infrarood camera op batterij

Montagegemak ten top met deze volledig draadloze camera werkzaam op een ingebouwde oplaadbare batterij. Kan op elke willekeurige positie gemonteerd worden dankzij de wifi connectie. Heeft ook infrarood nachtzicht voor bruikbare beelden in de nacht.

Méér camera's nodig, welke ook extern het beeldmateriaal opslaan, kies dan onderstaande optie.

Voor deze camera is een aparte App op je smartphone nodig, gratis verkrijgbaar.

Nivian camera set van 4

Nivian set van 4 met harddisk

Een harde schijf die het beeldmateriaal tot 6 camera's op kan slaan.

In deze set krijg je het opslag apparaat en maar liefst 4 Nivian Full HD camera's met infrarood nachtzicht welke volledig draadloos werken.

Hierdoor zijn ze werkelijk overal in en om het huis te positioneren. Via WiFi wordt het beeldmateriaal op de harde schijf opgeslagen, en de voeding van de camera's gebeurt middels de ingebouwde oplaadbare batterij in elke camera. Deze set is volledig plug en play. Alleen de stekker van het opslag apparaat in het stopcontact steken, en je bent klaar om 4 locaties te monitoren. Voor deze set is een aparte App op je smartphone nodig, welke gratis verkrijgbaar is.

Meer informatie

Bekijk direct alle producten in onze webshop, of lees verder op deze website.

Linkjes

AJAX Producten

Uit voorraad leverbaar

Index

Alle AJAX pagina's

Stel je vraag

Stel hier je vraag

Bestellen

Verzending in 24 uur