AJAX CombiProtect | AJAX draadloze beweging en glasbreuk detector

Wissel eenvoudig van pagina

MotionCAM <<  >> GlassProtect

Wissel eenvoudig van pagina

MotionCAM << CombiProtect >> GlassProtect

Deze pagina is verouderd. Kijk voor de nieuwste informatie op een van onderstaande websites.

Shop online / Laten installeren

Hikvision AX PRO
Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje
Het systeem door ons laten installeren in Spanje

AJAX CombiProtect

De AJAX CombiProtect detecteert niet alleen beweging tot 12 meter, maar heeft ook een ingebouwde microfoon die in staat is om glasgerinkel tot 9 meter afstand te detecteren, en hierop alarm te genereren.
Deze CombiProtect is dus ideaal op locaties dichtbij ramen.

Ook deze detector is weer zoals alle andere in 3 gevoeligheid standen te programmeren. In de minst gevoelige stand is deze immuun voor huisdieren tot 20KG en 50cm hoogte. Zet je de gevoeligheid in de middelste of hoogste stand, dan neemt de ongevoeligheid voor huisdieren af. Je huisdier zal dan bij beweging sneller worden opgemerkt, of alleen kleinere en lichtere huisdieren kunnen dan vrij blijven rondlopen.


Ben je op zoek naar een detector die goed omgaat met temperatuur schommelingen zoals airco's en andere verwarmingen of ruimtes waar ramen open staan dan is de AJAX MotionProtect Plus een goede optie. Deze heeft naast de standaard bewegingsdetectie techniek een extra radar module aan boord om geconstateerde bewegingen te verifiëren op juistheid. Om een voorbeeld te geven: Bewegende gordijnen veroorzaakt door een openstaand slaapkamer raam worden niet gedetecteerd in de Plus uitvoering. De MotionProtect Plus heeft geen ingebouwde microfoon, en zal dus niet voor glasgerinkel waarschuwen. Glasgerinkel detectie zit alleen in de CombiProtect zoals op deze pagina beschreven en in de GlassProtect detector.


Het bereik van deze sensor is 1.700 meter in open veld. De ideale montagehoogte is 2.40 meter, en de standaard meegeleverde batterij gaat tot 7 jaar mee. Uiteraard zijn alle installatie benodigdheden meegeleverd.