AJAX Homesiren | Binnen sirene voor het AJAX alarmsysteem

Wissel eenvoudig van pagina

LeaksProtect <<  >> StreetSiren

Wissel eenvoudig van pagina

LeaksProtect << HomeSiren >> StreetSiren

AJAX HomeSiren

Op deze pagina leest u meer informatie over de sirene voor binnen van het AJAX Alarmsysteem genaamd AJAX HomeSiren.

Maar wist u dat wij het AJAX alarmsysteem ook goedkoop verkopen in onze webshop?


Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.

Bekijk de producten in onze webshop en installeer het zelf.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

AJAX HomeSiren

AJAX Homesiren

AJAX HomeSiren is in zowel zwart als wit leverbaar

AJAX HomeSiren is op voorraad

AJAX HomeSiren is de sirene voor binnenmontage. Het bereik van deze sirene is 1.800 meter vanaf de Hub in open veld. Uiteraard zijn alle installatie benodigdheden meegeleverd. Zodra een van de bewegingsdetectors of een van de andere aangesloten apparaten iets gedetecteerd heeft dient een geluidssignaal gegeven te worden, en daar zorgt deze sirene voor. Het volume van de HomeSiren is in 3 standen in te stellen tussen 81 en 105 decibel op 1 meter afstand. De alarmduur is instelbaar tussen 3 en 180 seconde. Daarnaast kun je bij veel detectors een inloop of uitloop vertraging instellen. Tijdens deze vertragingstijd kun je ervoor kiezen om de aangesloten sirene of sirenes indien je er meerdere aanmeldt te laten piepen ter bevestiging dat de inloop of uitlooptijd is ingegaan. Ook deze piepjes kun je in 3 standen instellen. In de zachtste stand is dit volume ideaal om in de nacht op normale wijze gewekt te worden zonder dat de gehele familie in de gehele woning wakker wordt (mits gepositioneerd in de slaapkamer.)


Je kunt in de instellingen ervoor kiezen om bijvoorbeeld in de nacht wel een vertraging op bepaalde detectors te hebben alvorens het harde alarm afgaat, en overdag geen vertraging. Overdag klinkt dan direct een harde sirene indien detectie ergens heeft plaatsgevonden. Uiteraard kun je kiezen voor meerdere sirenes desgewenst, zowel binnen als buiten. Het is maar net hoeveel mensen je op de hoogte wilt brengen van een alarm in jouw omgeving. Wij raden het gebruik van een buiten sirene aan in combinatie met deze binnen sirene voor maximale aandacht tijdens een alarm. Zoals aangegeven kun je in de programmering er dus voor kiezen of een alarm direct moet klinken of vertraagd. Gezien het volume van de buitensirene kunnen we ons situaties voorstellen dat je niet direct de gehele straat wakker wilt schudden. Maar in geval van echte nood kan dat wel. Overigens is het in een noodsituatie ook mogelijk om zowel via de AJAX App als via de handzender de paniekknop in te drukken. Alle sirenes gaan dan kabaal maken en alle telefoons waar de AJAX App op geïnstalleerd is krijgen een melding van deze handeling. Zo is iedereen in de familie altijd direct op de hoogte van een paniek situatie, waar dat ze ook ter wereld aanwezig zijn.


Bonus: Wij stellen geheel kosteloos het complete Ajax alarmsysteem softwarematig voor je in. Wij kunnen met jouw goedkeuring op afstand de programmering verzorgen als je aangeeft welke detector je waar wilt hebben met welke detectie en vertragingstijden. Natuurlijk regelen we dan ook in welke sirene wel of juist niet mag klinken. Vrijwel alles is mogelijk en af te stemmen op jouw wensen, gewoon vanaf onze computer. Wij kunnen dit meestal direct dezelfde dag van aanschaf nog voor je uitvoeren. Zodra we klaar zijn loggen wij uit jouw systeem en kunnen we er niet meer terug in zonder jouw toestemming. Zekerheid voor alles, ook tijdens de programmering.


Wil je dat wij alvast voor aankoop een bepaalde programmering installeren, ook dat is geen probleem. Mail ons jouw wensen, en wij regelen het, geheel gratis. Het enige dat je dan nog hoeft de doen is het systeem bij ons ophalen, de detectors thuis met twee schroefjes op de gewenste positie monteren en klaar. Zodra je inlogt op de AJAX App met jouw eigen account naam (email adres) zie je de aangemelde detectors en programmering staan, en is het geheel klaar voor gebruik. Je bent dan direct klaar met het beveiligen van jouw woning, en bij een inbraak detectie ontvangt je zelf direct bericht.

Het formaat is erg klein met 7,5 bij 7,5 centimeter en 2,7 centimeter dikte.
AJAX HomeSiren montage

Hieronder zie je een voorbeeld van een AJAX HomeSiren in huis

AJAX HomeSiren gemonteerd aan muur

Meer ontdekken?

Op onze webshop vindt u meer informatie omtrent alle mogelijkheden.

U kunt het systeem voordelig aankopen, en daarna zelf installeren.
Er is geen technische kennis vereist.

Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

arrow_drop_up arrow_drop_down