AJAX KeyPad | Bedieningspaneel voor het AJAX alarmsysteem

Wissel eenvoudig van pagina

Button <<  >> SpaceControl

Wissel eenvoudig van pagina

Button << KeyPad >> SpaceControl

AJAX KeyPad

Op deze pagina leest u meer informatie over het toetsenbord voor binnen, in Belgie ook wel klavier genoemd. Het toetsenbord van het AJAX Alarmsysteem heet AJAX KeyPad.

Maar wist u dat wij het AJAX alarmsysteem ook goedkoop verkopen in onze webshop?


Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.

Bekijk de producten in onze webshop en installeer het zelf.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

AJAX KeyPad

AJAX Keypad

AJAX KeyPad is in zwart en wit leverbaar

AJAX KeyPad is op voorraad

AJAX KeyPad is het bedieningspaneel voor het alarmsysteem. Hiermee activeer je het alarmsysteem, of schakel je het uit. Uiteraard is het in en uitschakelen ook mogelijk met de handzender genaamd Space Control, of gewoon via de AJAX App op je smartphone. Het bereik van deze KeyPad is 1.700 meter vanaf de Hub in open veld. Uiteraard zijn alle installatie benodigdheden meegeleverd.


Wanneer kies je voor een KeyPad

Graag vertellen we je de voor en nadelen bij het gebruik van een KeyPad.

Om te beginnen het voordeel van een KeyPad. Een KeyPad plaats je bij de voordeur aan de binnenkant van je woning. Zodra je binnenkomt heb je enkele seconden de tijd om de uitschakel code in te voeren. Je hebt geen smartphone of afstandsbediening nodig om het systeem uit te zetten. Dat is handig, en iedereen van het gezin kan dit doen, ook de jongere kinderen zonder smartphone. Op de KeyPad kun je ook de status van het alarmsysteem zien, of deze is in of uitgeschakeld, en of deze in de nachtstand actief staat. Dit allemaal door middel van welk lampje dat op het KeyPad oplicht.


Wat is het nadeel van een KeyPad

Zoals aangegeven wordt een KeyPad geplaatst in huis. Je hebt dus altijd een aantal seconden, meestal 30, nodig om de tijd te krijgen de juiste code in te voeren om het systeem uit te zetten. Deze uitschakel tijd geef je ook aan eventuele inbrekers die dan al in de hal bij de voordeur staan. Het voordeel van dit nadeel is dan wel weer dat je er wel voor kunt kiezen om overige bewegingsmelders in andere ruimtes zoals de woonkamer niet op vertraagt te zetten. Als een inbreker dan naar die ruimte gaat, gaat alsnog direct het alarm af, en de sirene zijn werk doen. De ruimte waar een KeyPad hangt en een bewegingsmelder zoals bijvoorbeeld een MotionProtect zal altijd vertraagt worden geprogrammeerd, omdat er anders geen tijd is om de code op de KeyPad in te voeren.


Het geven van tijd aan mogelijke inbrekers is te voorkomen door alle detectors in huis zonder vertraging te laten werken, en het uitschakelen van het alarmsysteem via een handzender, bij AJAX genaamd SpaceControl, te laten lopen. Of simpelweg via de AJAX App op je smartphone het alarmsysteem uit te schakelen. Onthoudt dus, een KeyPad zorgt altijd voor vertraging van bewegingsdetectie in de ruimte waar de KeyPad gepositioneerd is.

AJAX Keypad montage

Hieronder zie je enkele voorbeelden waar je een AJAX KeyPad kunt monteren

AJAX Keypad woning
AJAX Keypad winkel
AJAX Keypad appartement

Meer ontdekken?

Op onze webshop vindt u meer informatie omtrent alle mogelijkheden.

U kunt het systeem voordelig aankopen, en daarna zelf installeren.
Er is geen technische kennis vereist.

Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

arrow_drop_up arrow_drop_down