Optex BXS-RAM - Optex Curtain | Draadloze buiten bewegingsdetector

Wissel eenvoudig van pagina

M.P. Curtain <<  >> M.P. Outdoor

Wissel eenvoudig van pagina

MotionProtect Curtain << Optex Curtain >> MotionProtect Outdoor

Deze pagina is verouderd. Kijk voor de nieuwste informatie op een van onderstaande websites.

Shop online / Laten installeren

Hikvision AX PRO
Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje
Het systeem door ons laten installeren in Spanje

Optex Curtain 4 zones

null

Optex Curtain 4 zones

De Optex Curtain 4 zones is een detector van het merk Optex welke dankzij de ingebouwde AJAX Transmitter ook in het draadloze AJAX alarmsysteem kan functioneren.


De detectie is aan beide zijdes en instelbaar tot maximaal 12 meter per zijde. Je kunt dus een gebied van 24 meter met deze detector beveiligen.


De Optex detector kan ook binnen geplaatst worden, maar komt het beste tot zijn recht buiten. Deze gordijn detector is ideaal voor het detecteren van "ongewenste bezoekers". Niet pas als ze binnen in de woning staan, maar zodra ze buiten voor de deur of raam staan. Honden en katten kunnen gewoon loslopen in de tuin en alleen mensen die er niets te zoeken hebben worden gedetecteerd.


Er zijn legio mogelijkheden met deze 4 zone gordijn detector welke eenvoudig aan de wand van een huis bevestigd wordt. Uiteraard ontvang je zoals bij alle detectors een melding als de sensor in de detector wordt geblokkeerd. (Anti-Mask) We geven hieronder een voorbeeld hoe je deze gordijn detector kunt positioneren aan een huis of aan een paal. Zodra iemand buiten langs het raam loopt zal deze direct worden opgemerkt, en dat dus met een bereik van maar liefst 18 meter langs je huis.

MotionProtect Curtain 4 zones | woning
Detector langs een woning
MotionProtect Curtain 4 zones | paal
Detector aan een paal
Bereik aan beide zijdes