AJAX MotionProtect Outdoor | De AJAX buiten bewegings detector

Wissel eenvoudig van pagina

Optex Curtain <<  >> Optex QXI-RDT-X5

Wissel eenvoudig van pagina

Optex Curtain << MotionProtect Outdoor >> Optex QXI-RDT-X5

AJAX MotionProtect Outdoor

Op deze pagina leest u meer informatie over de bewegingsdetector voor buiten van het AJAX Alarmsysteem genaamd AJAX MotionProtect Outdoor.

Maar wist u dat wij het AJAX alarmsysteem ook goedkoop verkopen in onze webshop?


Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.

Bekijk de producten in onze webshop en installeer het zelf.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

AJAX MotionProtect Outdoor

AJAX Motionprotect Outdoor

AJAX MotionProtect Outdoor is alleen in wit leverbaar

AJAX MotionProtect Outdoor is op voorraad

AJAX MotionProtect Outdoor

De MotionProtect Outdoor kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, maar is met name bedoeld voor beweging detectie buiten.


Deze detector is ideaal voor het detecteren van "bezoekers" nog voordat ze aan je deur of raam staan.

Met een bereik van minimaal 3 tot maximaal 15 meter en een in 3 standen af te stellen gevoeligheid is deze sensor perfect voor buiten gebruik. Honden en katten kunnen gewoon loslopen in de tuin en alleen mensen die er niets te zoeken hebben worden gedetecteerd.

Deze detector kan overal in de tuin, of op je oprit worden gemonteerd, dankzij zijn draadloze bereik van 1800 meter vanaf de Hub.

AJAX MotionPortect Outdoor bij dieren

Dieren

De MotionProtect Outdoor zal geen alarm genereren indien beide sensors niet hetzelfde waarnemen. Dieren zoals vogels katten en honden in de tuin kunnen het alarm dus nooit laten doen afgaan.
AJAX MotionPortect Outdoor schakelaar

Schakelaar

Met deze schakelaar stel je de stralingshoek van de onderste sensor in.
AJAX MotionPortect Outdoor stralingshoek

Stralingshoek

Afhankelijk van de stand van de schakelaar achterop de detector zal de detectie straal van de onderste sensor tussen de 3 en 15 meter bedragen. De bovenste sensor straalt altijd recht vooruit. Bij een grote tuin is dus het advies om de schakelaar op 15 meter te zetten.
AJAX MotionProtect Outdoor montagehoogte

Montagehoogte

De MotionProtect Outdoor detector dient op een hoogte tussen 80 cm en 130 cm gemonteerd te worden. Voor de beste detectie raden wij een hoogte van 130 cm aan.
AJAX MotionPortect Outdoor detectie patroon

Detectie patroon

Het detectie patroon ziet er dan zo uit, een hoek van 90 graden over een afstand van maximaal 15 meter. Uiteraard is het ook mogelijk om de detector schuin in een hoek te monteren
AJAX MotionPortect Outdoor beveiliging

Geen onbeveiligde plekken

Op deze wijze heb je geen onbeveiligde plekken in je tuin.

Installatie voorbeelden

AJAX MotionPortect Outdoor schutting

AJAX MotionPortect Outdoor tuinbeveiliging

Demonstratie video's over de detectie werkwijze

MotionProtect Outdoor reageert niet op honden, wel op mensen

MotionProtect Outdoor reageert niet op bewegende bomen

De MotionProtect Outdoor in de AJAX App

Middels de AJAX App kun je alles betreffende deze MotionProtect Outdoor detector instellen. Voor je eigen beeldvorming kun je de detector toewijzen aan een bepaalde ruimte, bijvoorbeeld "tuin".


Het is ook mogelijk om groepen te maken met dit alarm systeem, zodat je een gedeelte kunt beveiligen van je huis of alleen je tuin. Er kunnen meerdere detectors aan een ruimte gekoppeld worden, maar dat wil niet zeggen dat als je kiest voor het maken van groepen dat alle detectors uit één ruimte ook in een groep actief moeten zijn. Groepen en ruimtes staan los van elkaar, een groep kan ook uit enkele detectors van verschillende ruimtes bestaan.


Daarnaast kun je via de App de gevoeligheid van de sensors instellen, en of je een waarschuwing wilt ontvangen als het beeld van de sensors om wat voor reden dan ook geblokkeerd wordt. (anti-mask)


Daarnaast kun je ervoor kiezen om een of meerdere detectors op altijd aan te programmeren. Er zal dan altijd een melding komen indien iemand de detector passeert. Denk hierbij aan een kluisruimte waar normaal gesproken niemand aanwezig hoort te zijn.


Uiteraard kun je ook een vertragingstijd instellen bij zowel het verlaten van het pand / tuin als bij binnenkomst. Ook kun je kiezen of de detector een sirene moet laten afgaan, of dat je uitsluitend een melding via de App op je smartphone wilt ontvangen.


Ook is het mogelijk om te kiezen of de detector ook actief moet zijn in de speciale nacht modes. Op deze manier kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om in de nacht alleen de tuin en woonkamer detectors aan te zetten, en niet de detectors van de slaapkamers, Als je dan met zijn allen het pand verlaat kan wel een volledige inschakeling plaatsvinden op de normale stand.


Voor de positie bepaling van de detector kun je een signaal test doen om te bepalen of het signaal tot aan de hub krachtig genoeg is zodat de hub alles registreert. Dankzij de Jeweller technologie zou dit geen probleem mogen vormen voor de meeste en zelfs grootste woningen. Via de detectie zone test kun je eenvoudig in het te beveiligen gebied rondlopen. De lamp van de detector is in de detectie test constant aan. Zodra een beweging wordt opgemerkt zal die even uitgaan om te laten weten dat je gezien bent.

Meer ontdekken?

Op onze webshop vindt u meer informatie omtrent alle mogelijkheden.

U kunt het systeem voordelig aankopen, en daarna zelf installeren.
Er is geen technische kennis vereist.

Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

arrow_drop_up arrow_drop_down