AJAX MotionProtect Plus | AJAX draadloze bewegingsdetector

Wissel eenvoudig van pagina

MotionProtect <<  >> MotionProtect Curtain

Wissel eenvoudig van pagina

MotionProtect << MotionProtect Plus >> MotionProtect Curtain

Deze pagina is verouderd. Kijk voor de nieuwste informatie op een van onderstaande websites.

Shop online / Laten installeren

Hikvision AX PRO
Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje
Het systeem door ons laten installeren in Spanje

AJAX MotionProtect Plus

De AJAX MotionProtect Plus bewegingsdetector is vrijwel gelijk aan de gewone MotionProtect, echter met één verschil.


De extra microgolf sensor kan interferentie van de airconditioner, openstaande ramen en de gordijn bewegingen eruit filteren. Zodra de standaard infrarood sensor een beweging waarneemt schakelt deze extra sensor in. Indien deze een identiek bewegingspatroon waarneemt van echte personen zal pas een alarm signaal gegenereerd worden. Hiermee is dus de kans op een vals alarm nog veel kleiner dan met de standaard MotionProtect, omdat luchtstromen met temperatuurverschillen geen invloed hebben op deze detector.


Ook deze sensor is weer zoals alle andere in 3 gevoeligheid standen te programmeren voor detectie tot maximaal 12 meter. Dankzij de extra sensor is dit de beste keuze indien u ruimtes met openstaande ramen of airconditioning wilt beveiligen. In de 3 standen is detectie van dieren uit te sluiten ter grote van 25, 35 of 50 centimeter. In de meest gevoelige stand reageert hij niet op kleine katten van 25cm groot, en in de minst gevoelige stand kan dus zelfs een grote hond van 50cm rondlopen.


Het bereik van deze sensor is 1.700 meter in open veld. De ideale montagehoogte is 2.40 meter, en de standaard meegeleverde batterij gaat tot 7 jaar mee. Uiteraard zijn alle installatie benodigdheden meegeleverd.