AJAX MotionProtect | AJAX draadloze bewegingsdetector

Wissel eenvoudig van pagina

Hub <<  >> MotionProtect Plus

Wissel eenvoudig van pagina

Hub << MotionProtect >> MotionProtect Plus

Deze pagina is verouderd. Kijk voor de nieuwste informatie op een van onderstaande websites.

Shop online / Laten installeren

Hikvision AX PRO
Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje
Het systeem door ons laten installeren in Spanje

AJAX MotionProtect

AJAX MotionProtect is de meest verkochte bewegingsdetector van AJAX. De detectie van mensen is perfect tot 12 meter in ruimtes zoals woonkamers, keukens, hallen, slaapkamers, etc. Deze detector is bedoeld voor ruimtes zonder openstaande ramen of open deuren naar buiten.


De detector is zoals altijd in 3 verschillende gevoeligheid standen te programmeren. In de minst gevoelige stand is deze immuun voor huisdieren tot 20KG en 50cm hoogte. Zet je de gevoeligheid in de middelste of hoogste stand, dan neemt de ongevoeligheid voor huisdieren af. Je huisdier zal dan bij beweging sneller worden opgemerkt, of alleen kleinere en lichtere huisdieren kunnen dan vrij blijven rondlopen. Neem bij twijfel of voor advies met huisdieren even contact met ons op.


Ben je op zoek naar een detector die goed omgaat met temperatuur schommelingen zoals airco's en andere verwarmingen, of ruimtes waar ramen open staan terwijl het alarm actief staat, dan is de AJAX MotionProtect Plus een goede optie. Deze heeft naast de standaard bewegingsdetectie techniek een extra radar module aan boord om geconstateerde bewegingen te verifiëren op juistheid.


Om een voorbeeld te geven: Bewegende gordijnen veroorzaakt door een openstaand slaapkamer raam worden niet gedetecteerd bij gebruik van de MotionProtect Plus.


Het bereik van deze detector is 1.700 meter in open veld. De ideale montagehoogte is 2.40 meter, en de standaard meegeleverde batterij gaat tot 7 jaar mee. Uiteraard zijn alle installatie benodigdheden meegeleverd.