AJAX ReX | AJAX Range Extender, vergroot het draadloze bereik.

Wissel eenvoudig van pagina

WallSwitch << >> Transmitter

Wissel eenvoudig van pagina

WallSwitch << ReX >> Transmitter

Deze pagina is verouderd. Kijk voor de nieuwste informatie op een van onderstaande websites.

Shop online / Laten installeren

Hikvision AX PRO

Webshop

Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje

Laten installeren

Het systeem door ons laten installeren in Spanje

AJAX ReX (Range Extender)

AJAX ReX is de Range Extender voor het Ajax alarmsysteem.

Met de ReX verdubbel je het draadloze bereik van je alarm alle richtingen uit. Hiermee is een maximaal oppervlakte bereik te behalen van 16 vierkante kilometer in open veld. Uiteraard ook weer met de bekende Jeweller techniek, die alle signalen gecodeerd en beveiligt verzend tussen de Hub en alle detectors. Met de ReX maakt het niet uit hoe groot je huis of bedrijf is, er zal altijd een goed draadloos bereik zijn voor alle aangemelde detectors.


De ReX heeft in principe dezelfde werking als de Hub, en daarom lijken ze ook erg op elkaar.

De montage is zeer eenvoudig en met 4 meegeleverde schroeven te bevestigen. 

De Hub maakt verbinding met de detectors welke zich het meest dichtbij bevinden, terwijl de ReX verbindt met de detectors die zich het dichtste bij hem bevinden.


Ook als de Hub om wat voor reden dan ook niet meer mocht werken, gaat de werking van alle detectors welke zijn verbonden met de ReX gewoon door. In bovenstaande video laten we zien dat de straat sirene gewoon een alarmmelding geeft / sirene laat horen als de verbinding met de Hub weg is.


Indien de Hub niet centraal gepositioneerd kan worden, is dat geen enkel probleem. De ReX is overal te plaatsen, en heeft alleen een stopcontact nodig. Hierdoor is het ook voor grote bedrijven geen enkel probleem meer om een betrouwbaar en volledig draadloos alarmsysteem te verkrijgen.