AJAX Streetsiren | Buiten sirene voor het AJAX alarmsysteem

Wissel eenvoudig van pagina

HomeSiren <<  >> Button

Wissel eenvoudig van pagina

HomeSiren << StreetSiren >> Button

AJAX StreetSiren

Op deze pagina leest u meer informatie over de sirene voor buiten van het AJAX Alarmsysteem genaamd AJAX StreetSiren.

Maar wist u dat wij het AJAX alarmsysteem ook goedkoop verkopen in onze webshop?


Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.

Bekijk de producten in onze webshop en installeer het zelf.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

AJAX StreetSiren

AJAX StreetSiren

AJAX StreetSiren is in zwart en wit leverbaar

AJAX StreetSiren is op voorraad

AJAX StreetSiren is de sirene voor buitenmontage. Het bereik van deze sirene is 1.500 meter vanaf de Hub in open veld. Uiteraard zijn alle installatie benodigdheden meegeleverd. Zodra een van de bewegingsdetectors of een van de andere aangesloten apparaten iets gedetecteerd heeft dient een geluidssignaal gegeven te worden, en daar zorgt deze sirene voor. Het volume van de Streetsiren is in 3 standen in te stellen tussen 85 en 113 decibel op 1 meter afstand. De alarmduur is instelbaar tussen 3 en 180 seconde. Daarnaast kun je bij veel detectors een inloop of uitloop vertraging instellen. Tijdens deze vertragingstijd kun je ervoor kiezen om de aangesloten sirene of sirenes indien je er meerdere aanmeldt te laten piepen ter bevestiging dat de inloop of uitlooptijd is ingegaan. Ook deze piepjes kun je in 3 standen instellen. We raden aan om pieptoon van de eventueel ingestelde schakelvertraging alleen in te stellen voor de binnensirene en niet voor deze buitensirene.


Wij raden het gebruik van een buitensirene aan in combinatie met een binnensirene voor maximale aandacht tijdens een alarm. Zoals aangegeven kun je in de programmering er voor kiezen of een alarm direct moet klinken of vertraagd. Gezien het volume van de buitensirene kunnen we ons situaties voorstellen dat u niet direct de gehele straat wakker wilt schudden indien een detector iets opmerkt. Maar in geval van echte nood kan dat wel. Overigens is het in een noodsituatie ook mogelijk om zowel via de Ajax App als via de handzender de paniekknop in te drukken. Alle sirenes gaan dan kabaal maken en alle telefoons waar de Ajax App op geïnstalleerd is krijgen een melding van deze handeling. Zo is iedereen in de familie altijd direct op de hoogte van een paniek situatie, waar dat ze ook ter wereld aanwezig zijn.


Bonus: Wij stellen geheel kosteloos het complete Ajax alarmsysteem softwarematig voor je in. Wij kunnen met jouw goedkeuring op afstand de programmering verzorgen als je aangeeft welke detector je waar wilt hebben met welke detectie en vertragingstijden. Natuurlijk regelen we dan ook in welke sirene wel of juist niet mag klinken. Vrijwel alles is mogelijk en af te stemmen op jouw wensen, gewoon vanaf onze computer. Wij kunnen dit meestal direct dezelfde dag van aanschaf nog voor je uitvoeren. Zodra we klaar zijn loggen wij uit jouw systeem en kunnen we er niet meer terug in zonder jouw toestemming. Zekerheid voor alles, ook tijdens de programmering.


Wil je dat wij alvast voor aankoop een bepaalde programmering installeren, ook dat is geen probleem. Mail ons jouw wensen, en wij regelen het, geheel gratis. Het enige dat je dan nog hoeft de doen is het systeem bij ons ophalen, de detectors thuis met twee schroefjes op de gewenste positie monteren en klaar. Zodra je inlogt op de AJAX App met jouw eigen account naam (email adres) zie je de aangemelde detectors en programmering staan, en is het geheel klaar voor gebruik. Je bent dan direct klaar met het beveiligen van jouw woning, en bij een inbraak detectie ontvangt je zelf direct bericht.
AJAX Streetsiren montage

Het formaat is erg klein, maar zijn geluid oorverdovend. En hij is in wit en zwart verkrijgbaar.

Tijdens een alarm zal de buitenrand van de sirene rood oplichten zoals afgebeeld.

AJAX StreetSiren alarm volume decibel

Hieronder zie je een voorbeeld van een AJAX StreetSiren bij een woning

AJAX StreetSiren montage aan buitenmuur

Meer ontdekken?

Op onze webshop vindt u meer informatie omtrent alle mogelijkheden.

U kunt het systeem voordelig aankopen, en daarna zelf installeren.
Er is geen technische kennis vereist.

Wij leveren gratis en binnen 24 uur bij u thuis.


Bent u op zoek naar een alarmsysteem voor uw (vakantie)-woning in Spanje?

Dan komen wij het gratis bij u thuis installeren.

Bekijk alle mogelijkheden en prijzen op onze installatie pagina.

arrow_drop_up arrow_drop_down