Alarmsysteem zonder maandelijkse kosten. Eenvoudig zelf te installeren

34. Hub verschillen << 35. Alarmsysteem zonder maandelijkse kosten

34. Hub verschillen
35. Alarmsysteem zonder maandelijkse kosten

Deze pagina is verouderd. Kijk voor de nieuwste informatie op een van onderstaande websites.

Shop online / Laten installeren

Hikvision AX PRO
Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje
Het systeem door ons laten installeren in Spanje

Een alarmsysteem zonder maandelijkse kosten is natuurlijk het mooiste dat er is. Maar is een systeem waar je niet maandelijks voor moet betalen wel betrouwbaar? Je ziet namelijk door heel het land op vele huizen waarschuwingsbordjes hangen van grote beveiligingsbedrijven dat er een alarmsysteem in huis aanwezig is. Al deze mensen betalen maandelijks een groot bedrag aan dat beveiligingsbedrijf. Als zoveel mensen dat doen, dan moet het toch wel goed zijn?


Maar stel jezelf eerst de vraag: Wat doet dit bedrijf voor mijn maandelijkse betaling? En kan het niet veel goedkoper, en zelfs beter?

Ja, het kan veel beter en goedkoper omdat er een volledig nieuw alarmsysteem is ontwikkeld van het merk AJAX.systems

Deze fabrikant, welke afkomstig is uit de Ukraine, is in enkele jaren uitgegroeid van de 5 bedenkers, de ontwikkelaars, naar de grootste producerende fabrikant in beveiligingsproducten in 2020. Inmiddels werken ruim 900 mensen dagelijks aan het produceren van ruim 220.000 producten per maand, en deze worden nog steeds één voor één persoonlijk gecontroleerd op kwaliteit.


Maar om terug te komen op de vraag: Wat doet een beveiligingsbedrijf voor de maandelijkse betalingen van jouw? Daar kunnen we een heel kort antwoord op geven. Ze bellen jouw op om door te geven dat er een beweging in je huis heeft plaatsgevonden, en of het klopt dat jij dit niet zelf bent geweest die dit heeft veroorzaakt. Omdat er vaak valse alarmmeldingen binnenkomen bij een beveiligingsbedrijf moet het bedrijf eerst verifiëren of de melding terecht is. Dit wordt gedaan door jouw te contacten en de vraag te stellen wat er aan de hand kan zijn. Pas als er meerdere detectors een alarmmelding genereren zijn deze bedrijven toegestaan om de politie te verwittigen.


Waarom zou je betalen voor dit soort gesprekken als je inbraakmeldingen ook veel sneller, en zonder maandelijkse kosten, direct op je eigen smartphone kunt ontvangen? Met het AJAX alarmsysteem kan dit, en het is volledig gratis. Je weet zelf of je thuis bent of niet, en bij afwezigheid is het dus direct duidelijk voor jouw dat er bij een alarmmelding iemand bij je thuis is die daar niet hoort te zijn. Ook kun je eventueel op je eigen camera systeem kijken wie of wat het is, dat het alarm heeft doen laten afgaan. Zo kun je direct de juiste actie ondernemen. Dankzij de AJAX MotionCAM krijg je al binnen 9 seconden na de bewegingsregistratie een foto op je smartphone van de dader. Loop geen kostbare tijd mis bij een inbraak, en laat inbraakmeldingen direct op je eigen smartphone binnenkomen in plaats van bij een centrale meldkamer.


Kan AJAX werken met centrale meldkamers? De kracht van AJAX is dat de volledige bediening en registratie van detectors via je eigen smartphone gaat. Wij adviseren het dus niet, maar het kan wel. Het kan alleen interessant zijn als je zelf niet in staat bent om meldingen op je smartphone te ontvangen en hier eventueel actie op te kunnen ondernemen. Heb je een beroep waarbij je absoluut niet gestoord kunt worden en is er ook helemaal niemand anders van je familie die kan reageren op meldingen, alleen dan zouden we adviseren om maandelijks te gaan betalen. Met het AJAX systeem kun je tot wel 100 mensen een melding op zijn of haar smartphone laten ontvangen van jouw alarmsysteem. De kans dat niemand hierop kan reageren is natuurlijk bijzonder klein.


Indien je wel een centrale meldkamer wenst kan dit via de AJAX Applicatie worden ingesteld. Er is een lijst met bedrijven waar je uit kunt kiezen. Wij kunnen je eventueel adviseren welke voor jou het meest geschikt is. Let wel op: Deze aansluiting is optioneel en dus tegen betaling, en doet niets meer dan de meldingen van je alarmsysteem door een medewerker van een meldkamer aan je doorgeven. De kosten van een meldkamer welke je via de AJAX Applicatie afsluit zijn wel vele malen lager dan de maandelijkse kosten die je zou betalen bij een ander alarmsysteem bedrijf omdat je zelf een contract aangaat met de meldkamer, en hier geen beveiligingsbedrijf nog tussen zit die een bepaalde commissie elke maand toevoegt. Laat je je echter via een beveiligingsbedrijf aansluiten op een centrale meldkamer, houdt dan rekening met maandelijkse kosten van minimaal € 40,-.


We hebben je nu laten lezen dat het goedkoper kan door te kiezen voor het AJAX alarmsysteem, maar we hebben nog niet verteld of het ook beter is om over te stappen, of direct te kiezen voor dit alarmsysteem. Hoe betrouwbaar is het systeem, daar het zonder abonnementskosten werkt.


Het AJAX alarmsysteem werkt via de AJAX Cloud. Dit zijn servers van Amazon die verdeeld over meerdere landen in de gehele wereld hun werk doen, met een uptime van boven de 99,97%. Oftewel, deze servers werken altijd. Alle producten van het alarmsysteem zijn verbonden via de AJAX Hub, welke in permanente verbinding staat met de Cloud. Jouw smartphone staat dankzij de AJAX Applicatie ook in directe verbinding met diezelfde Cloud. Zodra er ook maar iets aan de hand is met het systeem zal dit direct worden opgemerkt door de Cloud, en wordt je op je smartphone op de hoogte gebracht. Zelfs als alle communicatie bij jou thuis is uitgevallen, al dan niet door opzet, ontvang je hier direct een melding van op je smartphone, omdat de Hub dan geen actieve verbinding met de Cloud meer heeft. Dit maakt het volledig draadloze alarmsysteem minstens net zo betrouwbaar dan een bedraad alarmsysteem.

Daarnaast, omdat alles is aangesloten op internet, komt elk product ook met software updates. Het alarmsysteem wordt dus niet steeds ouder, maar steeds intelligenter dankzij de software updates die gratis en automatisch worden geïnstalleerd.


Maar er valt meer te vertellen over de kwaliteit van dit systeem zonder maandelijkse abonnementskosten.

Wanneer wil je dat detectie van dieven plaatsvind? Als ze al je raam of voordeur geforceerd hebben, en bij je in de woning staan, of bij de eerste stap in je tuin. Weinige kiezen voor de eerste situatie. Natuurlijk wil je een dief zo vroeg mogelijk opmerken. Alleen gaat dat met ouderwetse bekabelde alarmsystemen niet zo makkelijk in je tuin. Daarom vind detectie met ouderwetse alarmsystemen alleen binnen in je huis plaats. Maar dat wil je eigenlijk toch niet?!


Waarom wordt AJAX in 2020 marktleider in Europa van beveiligingssystemen? Omdat het met dit systeem wel mogelijk is om indringers al buiten je woning op te sporen, en te detecteren. Dat wil iedereen hebben! En hadden we al verteld dat het zonder maandelijkse abonnementskosten is ;-)


Omdat alles volledig draadloos is, is het enorm eenvoudig om een detector op welke positie dan ook in je tuin te monteren. En dankzij een batterij levensduur van tot wel 7 jaar, heb je er ook lang geen omkijken naar. Natuurlijk is de kwaliteit bij AJAX het allerbelangrijkste, daarom reageren detectors niet op honden, katten of bewegende bomen, maar wel op echte inbrekers.

Kenmerken:


 • Vroegtijdige bewegingsdetectie in je tuin voorkomt een daadwerkelijke inbraak in je woning
 • Huisdier vriendelijk: Reageert niet op vogels, honden of katten
 • Draadloze detectors met een bereik tot 2.000 meter
 • Geen maandelijkse abonnementskosten
 • Zelf installeren, of volledig aan ons uitbesteden
 • Installatie of verzenden binnen 24 uur
 • Geen onderhoudscontract: Het systeem controleert zichzelf. Niet éénmalig per jaar, maar elke 6 seconden
 • Volledige bediening met je smartphone
 • Wereldwijd meldingen ontvangen op je smartphone bij detectie of verstoring van het signaal
 • 2-Weg communicatie met alle detectors
 • Detectors tot 7 jaar werkzaam op meegeleverde batterij
 • Gratis product software updates
 • Betrouwbaarder dan een bedraad systeem dankzij constante verbinding met de Cloud
Hikvision AX PRO
Online kopen, zelf installeren
Alarmsysteem installatie Spanje
Het systeem door ons laten installeren in Spanje