Woning alarmsysteem
arrow_drop_up arrow_drop_down
Woning alarmsysteem
6 March 2020 

Woning alarmsysteem

Een huisalarmsysteem is een verstandige aankoop om uw eigendom te beschermen. Het aantal inbraken neemt elk jaar toe en er zijn weinig dingen die vervelender zijn dan een inbraak in je eigen huis. Waardevolle activa die onvervangbaar zijn, zoals de juwelen van een overleden geliefde, kunnen worden meegenomen door een inbraak in uw huis. Vroeger was de installatie en aankoop een kostbare en tijdrovende aangelegenheid. Draden moesten door het hele huis getrokken worden en je moest maandelijks betalen om eventuele diefstalmeldingen te ontvangen, omdat een telefooncentrale persoon je kon vertellen of er iets aan de hand was.

Gelukkig houdt de technologie niet op en zijn de laatste jaren steeds meer dingen makkelijker geworden, zoals het kopen en installeren van een beveiligingssysteem voor uw huis of bedrijf. Het bedrijf dat momenteel nummer 1 is in kwaliteit en installatiegemak is AJAX. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Oekraïne, maar doet in 2020 al goede zaken in 93 verschillende landen door een moderner en betrouwbaarder beveiligingssysteem aan te bieden dan alle andere.

Het AJAX-systeem biedt zoveel voordelen dat we er een complete website aan kunnen wijden. Een van de voordelen is dat het systeem na aankoop geen kosten meer maakt. Iets wat je hebt met andere verouderde alarmsystemen. Miljoenen mensen betalen elke maand tientallen euro’s om op de hoogte te worden gesteld van hun alarmsysteem. Stel je voor wat je zou kunnen besparen door over te schakelen op een beter systeem.

Alarmsysteem zonder kosten

Het AJAX alarmsysteem geeft alle meldingen door, of het nu gaat om een systeemmelding van een lege batterij of een diefstalmelding van ongewenste mensen in uw tuin met uw eigen smartphone. Hierdoor hoeft u niet meer aangesloten te zijn op een centrale meldkamer. Natuurlijk is dit tegen betaling mogelijk, maar het is zeker niet verplicht. Hierdoor ontstaat een betrouwbaar alarmsysteem zonder maandelijkse kosten.

Naast deze maandelijkse kostenbesparing zijn er nog vele andere voordelen. Denk aan het vroegtijdig opsporen van mensen, niet in huis, maar al in de tuin. Dit kan zelfs een daadwerkelijke inbraak voorkomen. Vergeet niet dat de alarmsirene alleen afgaat als de inbreker al bij u in huis is. U wilt een waarschuwing zodra hij in uw tuin stapt, en geen seconde later. Dit is precies wat het AJAX alarmsysteem onderscheidt. Het waarschuwt je onmiddellijk, en niet als het te laat is.

Vroegtijdig waarschuwingssysteem

Daarom is een vroegtijdig waarschuwingssysteem zeker een van de kenmerken van het AJAX-alarmsysteem. Dankzij verschillende unieke buitenbewegingsmelders vindt er al vroeg detectie plaats op uw oprit of in uw tuin. Hierdoor heeft een inbreker geen tijd om een raam of een voordeur te forceren, want voor die tijd klinkt de sirene en bent u al verwittigd met een bericht op uw smartphone. Dankzij de link van maximaal 99 gebruikers kunt u bij diefstal hetzelfde aantal telefoons laten melden.

Niet alleen is dit systeem zeer geschikt voor het opsporen van inbrekers, maar vanwege het enorme draadloze bereik is het ook het beste product voor oudere mensen die heel gemakkelijk aan kinderen of andere hulpdiensten kunnen aangeven dat er iets mis is door middel van een handige paniekknop, de AJAX Button. Wordt de Button geactiveerd dan ontvangen alle aangesloten gebruikers hier een melding van op hun smartphone, en kan hulp direct worden ingeschakeld.

Thuis alarmsysteem

Een systeem voor huishoudelijk gebruik moet vooral betrouwbaar zijn. Dankzij de lange levensduur van de batterij en het gepatenteerde draadloze signaal dat door dit beveiligingssysteem wordt gebruikt, voldoet het aan de hoogste eisen die een draadloos systeem kan stellen. Het systeem wint elk jaar meerdere prijzen, die worden uitgereikt door de jury van veiligheidsdeskundigen. Beoordelingen van deze systemen worden uitgevoerd door professionals uit de hele wereld die het AJAX-systeem als zeer veilig beoordelen.

Beveiligingsalarmsysteem

Een veiligheidsalarmsysteem moet aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Niet alleen moet het goed zijn in het opsporen van inbrekers, maar ook andere detectie zoals rook of water is belangrijk. Elk jaar sterven mensen in hun slaap als gevolg van brand en het inademen van te veel rook, en raken daardoor bewusteloos. Veel leed, en zelfs mensenlevens, hadden gered kunnen worden als er een goede branddetectie was geweest. Mensen geven soms liever 50 euro uit aan een etentje dan dat ze een goede kwaliteit rookmelder kopen waar ze 10 jaar lang van kunnen genieten. Het zal in ieder geval zorgen voor een betere nachtrust.

Home alarm systeem
We begrijpen ook dat het moeilijk is om een alarmsysteem voor thuis te kiezen. Elk bedrijf en elke vertegenwoordiger geeft aan dat hun systeem het beste is. Dus je bent geneigd dit te geloven, zonder dieper op de zaak in te gaan. We begonnen over dit systeem te praten op de startpagina van deze website, en realiseerden ons dat het misschien iets te veel informatie is geworden. U kunt altijd specifieke pagina’s over een bepaald onderwerp raadplegen via de index. We hopen dat u door het lezen van alle informatie ook het belang van een betrouwbaar systeem als dit begrijpt. En natuurlijk hopen we dat u het beste systeem koopt, en niet kiest voor een bedrijf dat u maandelijks laat betalen voor iets wat u niet nodig heeft of voor uzelf kan zorgen.

Brandalarmsysteem

We hadden het over de gevaren van brand. Overdag kun je zeggen dat je zonder goede rookmelder kunt, maar als je ‘s nachts in slaap valt, is er niemand anders om je te waarschuwen voor een brand die begint, en dat kan al snel zeer onaangename gevolgen hebben. In een van onze andere blogs noemden we wat een goede rookmelder moet doen. Uiteraard bieden wij ook complete systemen aan die op elke verdieping of in elke kamer van uw woning rook kunnen detecteren en, indien u dat wenst, de brandweer automatisch op de hoogte brengen van de brand. Dit sluit de mogelijkheid van grote branden uit, zelfs tijdens lange vakantieperiodes. Hoe vaak hoort u op de nieuwsdiensten dat een bedrijf volledig is uitgebrand? Het probleem is altijd hetzelfde, er werd geen brand gedetecteerd, dus de brandweer wordt pas op de hoogte gebracht als driekwart van het gebouw al is afgebrand.

Deuralarminstallatie

AJAX is ook zeer geschikt als deuralarmsysteem. Dankzij de DoorProtect en DoorProtect Plus detectoren kunt u direct zien of een deur open is of niet. U kunt de beweging van deze deuren alleen ‘s nachts laten controleren, maar er is ook de mogelijkheid om altijd op de hoogte te worden gesteld als een bepaalde deur wordt geopend. Alle AJAX-detectoren kunnen ook worden geprogrammeerd in een 24-uurs bewakingsmodus.

Alarmsysteem voor huizen zonder contract

Bedrijven zoals Securitas bieden alarmsystemen aan met een contract van 3 jaar dat u elke maand moet betalen. Dit is niet het geval met een AJAX-alarmsysteem. Er is geen contract of maandelijkse vergoeding. Alles is in eigen beheer, want je kunt alles zien en controleren met je eigen smartphone. Maar de kosten zijn niet het enige verschil tussen dit systeem en dat van andere bedrijven. Ook de kwaliteit van de producten is ongeëvenaard. Als u een demonstratie van AJAX wilt, moet u ons bezoeken. U zult verrast zijn en we zijn er zeker van dat u opgewonden zult zijn.

Buitenperiferie-alarmsysteem

We hebben het al gehad over de vroege opsporing van AJAX. Het externe perifere alarmsysteem is wat u wilt. Hoe eerder een dief wordt ontdekt, hoe beter voor u. Daarom heeft AJAX de populaire MotionProtect Outdoor-bewegingsmelder in het assortiment die een buitenruimte van maar liefst 175 vierkante meter beschermt. We vertellen u alles over deze detector op de productpagina van deze website. En natuurlijk kunt u in onze online winkel winkelen.

Geen idee wat je wilt of wat je nodig hebt? Geen probleem. We helpen u graag om te bepalen wat u nodig heeft. Neem contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden. Als u liever over een specifiek onderwerp leest, zie dan onze indexpagina.

Van vooraf aan alles doorlezen, begin dan op onze beginpagina, zo kom je alles te weten over het best beoordeelde beveiligingssysteem van dit moment.

Elija una categoría | Choose a category | Kies een categorie